Kennel Frolandstibbene

Valpeblogg

Valpene har flyttet til nye hjem

Tiden går altfor fort når man har valper. I går flyttet siste valpen til nytt hjem. Det ble veldig stille og tomt her hjemme, alltid litt vemodig når valpene reiser. Nita har vært en omsorgsfull mamma for sine tre gutter. Valpegrind og leker er ryddet bort, og nå skal vi kose oss i adventstiden. 

Første valpen som flyttet var Pluto, han ble hentet 27 november. Heldigvis er det ikke så langt fra oss, så han får vi nok se igjen. Har fått fine tilbakemeldinger, og alt går bra i det nye hjemmet. Til daglig heter han "Balder" 

DSC_0146

Lørdag 28 november startet reisen til Pikachu. Han er flyttet til Oslo, og vi skulle levere han i Moss. (Greit å ta en svingom innom Sverige nå før jul) Kjøreturen gikk fint, litt piping i starten av turen, men så sovnet han til vi kom til Sandefjord. På ferga fikk han sitte på fanget, og mange nye inntrykk å fordøye for en liten valp. Han ble så overlevert til ny eier, og der går det også fint!

DSC_0155

Da var Picasso blitt "enebarn", det syntes han var fryktelig kjedelig. Nita prøvde å  trøstet som best hun kunne, men var ikke fornøyd med det.....han ville ha oppmerksomhet av alle!!

Etter et døgn gikk det bedre, han ble roligere, og lekte med sine leker og Nita. Siden han lærte seg tidlig å hoppe ut hundeluka, var han stadig ute å kikket for å utforske hundegården. Han kom stadig inn med kongler og greiner   En utrolig selvsikker og trygg valp.

I går den 4 desember, reiste også Picasso. Han flyttet heller ikke så langt unna oss. Han sjarmere sine nye eiere i senk. Litt spesiell er han jo, med sitt ene blå øye. Til daglig kalles han nå "Bamse"

DSC_0196

DSC_0176

DSC_0177

DSC_0167

Ble flere bilder av " Bamse", men så flyttet han ut sist.

Ønsker alle tre eiere og valper lykke til i fremtiden