Kennel Frolandstibbene

Valpeblogg

Queen 3 uker!

Da er lille Queen 3 uker og veier nå 685gram. I dag fikk hun smake på litt valpefor, og det var tydeligvis veldig godt!  Den lille halen logrer også, og hun er jo bare såååå søt 

Nita har også fått hilse på henne, og det gikk veldig fint. 

DSC_0002Sover godt sammen med bamsen...

DSC_0012Har jo hele "melkebaren" for meg selv......så kan kose meg lenge her....

DSC_0023

Så er det kveldsvasken....

DSC_0024


Queen 13 dager!

Lille frøkna er nå 13 dager, og i går åpnet hun øyene. Alt går bra med mor og barn. I morgen går turen til dyrlegen for å fjerne stinga til Ronia. Queen har nå fått sin første ormekur, og kloklipp.

Queen 1 uke

Her er hun 1 uke, og veier 380gram

DSC_0028

Kos med mamma...

Kos med mamma

Queen 13 dager

Titt tei, 13 dager og 480gram

Litt trist at det ikke ble flere valper i kullet, ser litt ensomt ut med "bare" en valp. Ingen søsken å ligge inntil, eller å leke med. Heldigvis at Nita elsker valper, så hun og Ronia får dele "mammarollen" etter hvert. Blir spennende å se hennes utvikling fremover......lurer litt på om hun blir værende her hos oss 


Queen født 10.01-2016

Da er Ronia blitt mamma igjen. Denne gangen ble det kun en valp, en stor tispe på 260gram.

Vi tok røntgen for å se hvor mange valper hun ventet, og ble litt "satt ut" da dyrlegen så en valp, og sa den var stor!  Mandag morgen var vi på plass ved dyreklinikken, det ble keisersnitt. Heldigvis gikk alt fint, men synes utrolig synd på Ronia som måtte gå igjennom dette. Nå er det 6 dager siden, og alt går bra, Ronia er en kjempeflink mamma. Såret ser fint ut, og valpen veier nå 350 gr. 

IMG_5207

Velkommen til verden Queen 

DSC_0003En stolt mamma med sitt lille "vidunder"!

IMG_5215

Kos med mamma

DSC_0021


Valpene har flyttet til nye hjem

Tiden går altfor fort når man har valper. I går flyttet siste valpen til nytt hjem. Det ble veldig stille og tomt her hjemme, alltid litt vemodig når valpene reiser. Nita har vært en omsorgsfull mamma for sine tre gutter. Valpegrind og leker er ryddet bort, og nå skal vi kose oss i adventstiden. 

Første valpen som flyttet var Pluto, han ble hentet 27 november. Heldigvis er det ikke så langt fra oss, så han får vi nok se igjen. Har fått fine tilbakemeldinger, og alt går bra i det nye hjemmet. Til daglig heter han "Balder" 

DSC_0146

Lørdag 28 november startet reisen til Pikachu. Han er flyttet til Oslo, og vi skulle levere han i Moss. (Greit å ta en svingom innom Sverige nå før jul) Kjøreturen gikk fint, litt piping i starten av turen, men så sovnet han til vi kom til Sandefjord. På ferga fikk han sitte på fanget, og mange nye inntrykk å fordøye for en liten valp. Han ble så overlevert til ny eier, og der går det også fint!

DSC_0155

Da var Picasso blitt "enebarn", det syntes han var fryktelig kjedelig. Nita prøvde å  trøstet som best hun kunne, men var ikke fornøyd med det.....han ville ha oppmerksomhet av alle!!

Etter et døgn gikk det bedre, han ble roligere, og lekte med sine leker og Nita. Siden han lærte seg tidlig å hoppe ut hundeluka, var han stadig ute å kikket for å utforske hundegården. Han kom stadig inn med kongler og greiner   En utrolig selvsikker og trygg valp.

I går den 4 desember, reiste også Picasso. Han flyttet heller ikke så langt unna oss. Han sjarmere sine nye eiere i senk. Litt spesiell er han jo, med sitt ene blå øye. Til daglig kalles han nå "Bamse"

DSC_0196

DSC_0176

DSC_0177

DSC_0167

Ble flere bilder av " Bamse", men så flyttet han ut sist.

Ønsker alle tre eiere og valper lykke til i fremtiden

 


Valpene 6 uker!

Nå er valpene snart 7 uker, men her kommer bildene fra forrige uke 

Her er Pluto veier 1630 gr.

Pluto 6 uker 

Pikachu 6 uker 1600gr.

Pikachu 6 uker

Picasso 6 uker 1530gr.

Picasso 6 ukerSiden dette har vært en hektisk uka, skriver jeg mere i neste innlegg.